web analytics

Linképítés

Linképítés, SEO

Linképítés, SEO a több látogató elérése és a weboldalunk jobb helyezése érdekében a linkgyűjteményben való link elhelyezés.

Linképítés, SEO a több látogató elérése és a weboldalunk jobb helyezése érdekében.

Mi a linkgyűjtemény, linkkatalógus? azonos témájú honlapokra mutató linkek gyűjtőhelye
Linkgyűjtemény, linkkatalógus mint pl. a Linkpont is, valamilyen rendezési elv alapján egy webhelyen megtalálható más oldalakra mutató linkek tára. A rendezés legtöbbször kategória (fő-, és alkategória) alapján történik. Gyakran a feltöltött honlap nyitóoldali képét és annak leírását is tartalmazza.
Hogy lehet linket feltölteni linkgyűjteménybe, linkkatalógusba? a kiválasztott oldalon a megfelelő menüpont alatt
A legtöbb linktár, linkgyűjtemény ingyenesen kínálja a link elhelyezés lehetőségét, linkajánlás vagy link feltöltés menüpont alatt. Minden esetben érdemes elolvasni a szabályzatot, hisz oldalanként más és más szempontok alapján történhet.
Hol található linkgyűjtemény, linkkatalógus? az interneten, weboldal formájában
Linkgyűjtemény, linktár, linkkatalógus az interneten lévő weboldalak között található. Túlnyomó részt ingyenesen vehetők igénybe, azonban létezik fizetős változat is. A díjtételek és a cserébe nyújtott szolgáltatások különbözőek lehetnek. Legegyszerűbb elérésük, ha keresőt használunk.
Mi a link, mik a linkek? hiperhivatkozás (angolul hyperlink), más néven link, ugrópont, kapocs
Hiperhivatkozással legtöbbször az internet böngészése közben találkozhatunk, ahol a hasonló témájú információk így vannak összekötve. Ilyen kapcsolatok létrehozhatók weblapokon, szövegszerkesztőkben, táblázatkezelőkben, kiadványszerkesztőkben is.
Mi a linképítés? Google-helyezés javítása külső weboldalakról való hivatkozások (linkek) rendszerével
A linképítés a honlapkészítés során alkalmazott SEO eljárás, amit általában  – de nem kizárólag –  webfejlesztő szakember végez.
Miből áll a linképítés? elemzés, tartalom kialakítása, linkek elhelyezése
A meglévő weboldal kielemzése a megfelelő SEO eszközökkel, majd az elvégzendő feladatok meghatározása. Az oldalnak megfelelő releváns tartalom kialakítása, megírása. Hivatkozó link elhelyezése más értékes oldalon, link gyűjteményben.
Mi a linképítés célja? weboldalak helyezésének javítása
A linképítés célja, hogy az adott weboldalra minél több és erősebb külső hivatkozás vezessen, ezáltal a weboldal látogatottsága –  és az adott szolgáltatás iránt érdeklődők, azt igénybe vevők száma –  növekedjék.
Miért a Linkpont linkgyűjtemény? ingyenes, precíz, igényes
A Linkpont linkgyűjtemény ingyenesen vehető igénybe, nincs szűkség regisztrációra. Precíz, könnyen kezelhető, áttekinthető. Ez a linkkatalógus csak igényes megjelenésű, a feltöltött link tartalmára, a honlap színvonalára is tekintettel egy bizonyos mércét elért weboldal adatait teszi közzé.