Linkpont

Kapcsolat linkgyűjtemény

Linkgyűjtemény, linktár, linkkatalógus ez mind a Linkpont. A pont ahol a linkek összefutnak. Ha Ön weblap tulajdonos vagy honlap üzemeltetője, talán nem kell ecsetelnem, hogy milyen előnyökkel jár az, ha az oldalára linkek vezetnek. Mindenki szeretné a keresők által rangsorolt weblapját minél előrébb látni. Ehhez, tud hozzájárulni ez a linktár azzal, hogy felületén lehetőséget biztosít link elhelyezésére. A Linkpont linkgyűjtemény nagy hangsúlyt fektet a minőségre, így arra törekszünk, hogy maga a linktár is igényes megjelenésű legyen, ugyanakkor a feltöltött honlapok is megüssék az elvárt szintet. Így mindegyik weblink egyedi elbírálásban részesül. Minden linkajánlást szívesen veszünk.

www.linkpont.hu

Kapcsolat

A kapcsolattartás elektronikus levélben történik. Kérjük, válassza ki a problémának megfelelő lehetőséget és küldjön számunkra e-mailt! Feldolgozást követően a lehető legrövidebb időn belül minden elektronikus levélre válaszolunk.

Elérhetőségeink

Ha kérdése merülne fel vagy kéréssel fordulna hozzánk, válassza az első lehetőséget.
Amennyiben szeretné a Linkpont linkgyűjteményből törölni linkjét, írjon arról az e-mail címről, amelyiket a feltöltéskor használta és jelezze szándékát.
Link módosításra csak a leírást, ill. a képet illetően van lehetőség, domaint és URL-t nem lehet. Ha még is erre lenne szűksége, ebben az esetben az új link feltöltést tanácsoljuk.
Hibás link vagy valamilyen rendellenesség esetén a negyedik értesítési formát válassza!
Egyéb, a felsoroltakon kívül meghatározható probléma esetén az utolsóként feltüntetett levelezési lehetőséget kell választani!
névnapok 90-es évek zenéi link-linkek 80-as évek zenéi link-katalógus